139 spillere skal på banen i 60+ turneringen.
139 spillere skal på banen i 60+ turneringen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

60+ badmintontunering i Eskilstrup

Onsdag den 11. januar 2017 arrangerer ældreudvalget i DGI Storstrømmen i samarbejde med Ønslev-Eskilstrup badmintonklub den traditionelle nytårsbadmintonturnering for 60+ gruppen

Det har været nødvendigt at sætte flere spillere på venteliste til det nye års første badmintonstævne for aldersgruppen 60+, da der var så stor interesse for at deltage i stævnet, der har deltagelse af 139 spillere. Denne gang er der seks spillere med for første gang.

Spillerne kommer fra et geografisk område, der spænder fra Køge i nord til Nysted i syd, og fra Faxe Ladeplads i øst til Herlufmagle i vest.

De 139 spillere i aldersgruppen fra 60 år og op til 84 år har tilmeldt sig stævnet, hvor der spilles doubler i alle 3 kategorier (herre- dame- og mix-). Der skal spilles 228 kampe på de 11 baner, der er til rådighed i Eskilstruphallen.

Næsten halvdelen af spillerne er over 70 år, men mange af dem har valgt at spille i aldersgruppen 60+.

Følgende 21 klubber deltager: AIK 65 Strøby, Errindlev, Faxe-Ladeplads, Fladså, Glumsø, Herfølge, Herlufmagle, Køge, Langebæk, Maribo, Nykøbing Falster, Nysted, NØG Badminton, Præstø, Rønnede, Storstrømmen-Kippinge, Stubbekøbing, Sv. Gønge, Sydstevns, Toksværd, Vejlø, Væggerløse og Ønslev-Eskilstrup.

Der er tradition for, at ældreudvalget arrangerer årets første stævne, der afvikles i Eskilstruphallen. Med den geografiske placering er der altid mange deltagere til dette stævne, og for 3. gang i denne sæson har tilmeldingen nået grænsen.

Spillerne er opdelt i 2 aldersgrupper 60+ og 70+. Stævnet starter klokken 09.00, og der spilles til cirka klokken 14.00. Herefter er der fælles spisning og præmieoverrækkelse.

Publiceret: 08. Januar 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere