Noah Klahn fik besøg af borgmester Flemming Christensen (K), da han blev Køge Kommunes borger nr. 60.000. Foto: JCJ
Noah Klahn fik besøg af borgmester Flemming Christensen (K), da han blev Køge Kommunes borger nr. 60.000. Foto: JCJ
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Året der gik: Borger nr. 60.000 i Køge

Køge Kommune kunne i september byde velkommen til borger nr. 60.000. Noah Klahn på 13 år fik i den anledning besøg af Borgmester Flemming Christensen (K)

Af Katrine Thorlund

Det var ikke Køge Kommune, der valgte, at netop Noah Klahn skulle være den heldige borger, der fik besøg og gave af borgmesteren. I kommunens system blev Noah Klahn nemlig tilfældigvis registreret som borger nummer 60.000. Det var således ikke aftalt spil, da borgmesteren kom forbi med et stort klippekort til byens mange kulturelle tilbud.

Familien havde før boet i Lille Skensved, og efter nogle år i Faxe Kommune valgte de at flytte tilbage til Køge.

"Køge er i vækst, og vi følte, at det gik den forkerte vej i Faxe. Ejby er en skøn by, fordi den ligger lidt væk fra centrum, men der er stadig nem adgang, til det man har brug for," fortalte Karina Klahn i september 2016.

En by i vækst

Køge Kommune har oplevet en vækst i tilflyttere, og det er forventningen, at op mod 8000 vælger Køge Kommune, når de skal finde bolig.

”Vi vil gerne have flere tilflyttere, og vi vil også gerne have vores egne borgere til at blive boende. Vores gode beliggenhed er en fordel, men gør det ikke alene. Derfor skal vi blive ved med at udvikle vores kommune, så den er attraktiv for borgere og virksomheder. For eksempel får vi snart et nyt handelsstrøg ved stationen i Køge og en ny, stor biograf. Det skaber et godt byliv i Køge og vil også trække kunder hertil og gavne de forretninger, vi allerede har,” sagde borgmester Flemming Christensen tilbage i september 2016.

Publiceret: 07. Januar 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere