Igen i år kan børnene i Køge være med til at bidrage til Danmarksindsamlingen ved at gøre gode gerninger.
Igen i år kan børnene i Køge være med til at bidrage til Danmarksindsamlingen ved at gøre gode gerninger.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Børn i Køge deltager i Danmarksindsamlingen 2017

Gør gode gerninger og vær med til at hjælpe børn andre steder i verden

Igen i år kan børn gøre en verden til forskel ved at deltage i Danmarksindsamlingen 2017. Og igen i år er det KøgeBibliotekerne der organiserer indsamlingen af gode gerninger fra børn i Køge Kommune.

Temaet for 2017 er: Intet barn må sulte. LEGO-familiens almennyttige fond, Ole Kirks Fond, donerer 25 kroner for hver god gerning børnene gør i januar. Gode gerninger kan være alt, der gør andre glade – og i år kan man også gøre en god gerning på biblioteket.

På biblioteket kan børnene bidrage til fortællingen om de fire venner, Jonas, Alva, Adam og Emine og den magiske karet. At skabe noget sammen med andre og tage del i et fællesskab, er for mange børn en god oplevelse. Børnene kan også skrive videre på Den Magiske Karet hjemmefra ved at gå ind på KøgeBibliotekernes hjemmeside.

Alle gode gerninger tæller: Hvad enten man hjælper sin mor med rengøringen, køber ind for sin far eller samler skrald op i skolegården. Det eneste du skal gøre, er at hente et skema på biblioteket, udfylde det med dine gode gerninger og aflevere det på dit lokale bibliotek senest 3. februar kl. 12. Børn som udfører 10 gode gerninger eller mere vil modtage et særligt godhedsdiplom på biblioteket.

Publiceret: 09. Januar 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere