Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Døgnposten i Greve er flyttet

- til Greve Station

Sådan fungerer Døgnposten
For at være sikker på at modtage pakker i Post Danmarks pakkeautomat, skal man være tilmeldt Døgnposten via www.eposthuset.dk. Kunden får en sms eller e-mail, når der er kommet en pakke, og så kan pakken derefter afhentes i Døgnposten inden for de næste seks dage. Det er også muligt at sende pakker fra Døgnposten, som bliver fyldt og tømt én gang om dagen. Læs mere på www.doegnposten.dk.

Fra og med i dag, onsdag den 15. juni, får borgerne i Greve og omegn endnu nemmere ved at hente og sende deres pakker døgnet rundt.

Post Danmark har nemlig flyttet pakkeautomaten Døgnposten, som hidtil har været placeret i Håndværkerbyen, til et mere centralt sted – nemlig ved Greve Station på Stationsholmen 5.

- Ved at flytte Døgnposten til Greve Station kan vi give vores kunder endnu større mulighed for nem og fleksibel selvbetjening, når de skal hente eller sende pakker. Det er en langt mere kundevenlig beliggenhed lige ved stationen og tæt på Greve Midtby Center, siger Helle Gry Jacobsen, kundechef i Post Danmark.

I Greve Kommune er der ligeledes placeret en Døgnposten ved Hundige Station på Hundige Stationsvej 2.

pm

Publiceret: 15. Juni 2011 15:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere