Få hjælp til at stoppe med at ryge i Solrød Kommune.
Få hjælp til at stoppe med at ryge i Solrød Kommune.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Er dit nytårsforsæt at blive røgfri i det nye år?

Solrød Kommunes rygestoprådgiver er klar til at hjælpe dig på vej med et effektivt rygestopkursus i det nye år

Det kan være meget svært at holde op med at ryge, selv om man har et stort ønske om at stoppe. Især hvis man står alene med udfordringen. Derfor kan det være en rigtig god idé at tilmelde sig et rygestopkursus, hvor man får professionel hjælp og støtte fra andre i en lignende situation. Så er der langt større sandsynlighed for, at det lykkes at kvitte tobakken.

Har du lyst til at holde op med at ryge, så er et af Solrød Kommunes gratis rygestopkurser måske noget for dig. De tidligere deltagere på rygestopkurserne er i hvert fald meget tilfredse med indholdet og den positivitet og de gode råd, de får med på vejen af instruktøren:

”Man kan holde hinanden i ørerne, og man bliver ikke dømt,” siger en af deltagerne på det seneste rygestopkursus. En anden deltager supplerer, at det er godt ”at tale med de andre rygere og høre, hvordan de har det, og hvordan de stopper med at ryge”.

Solrød Kommunes rygestopkurser i grupper tilbydes gratis til borgerne og består af fem mødegange á ca. to timers varighed, en gang om ugen i 5-6 uger. Det ledes af en uddannet rygestopinstruktør, og du behøver ikke være holdt op med at ryge for at tilmelde dig. Der fastsættes en fælles rygestopdato nogle uger inde i kursusforløbet.

Første mødegang er onsdag 11. januar klokken 17-19. De øvrige mødegange er onsdage den 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, også kl. 17-19. Sted: Solrød Bibliotek. Tilmelding kan ske på www.solrod.dk.

Publiceret: 06. Januar 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere