Ledergruppen gav Jimmy Zander Hagen en pokal til minde om de mange gode timer sammen på både ledermøder og på golfbanen.
Ledergruppen gav Jimmy Zander Hagen en pokal til minde om de mange gode timer sammen på både ledermøder og på golfbanen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farvel efter 32 år på VUC

Jimmy Zander Hagen tog afsked med VUC i Køge med årets udgang

Kursisterne og undervisningen har altid været i centrum for Jimmy Zander Hagen, der stopper som afdelingsleder på VUC Roskilde i Køge for at starte på Københavns VUC (KVUC). Han skifter jobbet ud for at komme tættere på sin bopæl i København, og bliver fra januar uddannelsesleder for AVU (almen voksenuddannelse).

32 år er det blevet til som underviser og studievejleder, heraf de sidste 2 år og 8 måneder også som leder på VUC Roskildes afdeling i Køge. Lige op til jul var der reception for Jimmy Zander Hagen på VUC Roskilde, hvor rektor Dorthe Jensen Lundqvist roste Jimmy som en meget dygtig, troværdig og overbevisende leder.

”Du er lyttende, reflekteret, eftertænksom og velargumenteret, og har en meget teamorien-teret og anerkendende stil. Du er idérig og produktiv, har skrevet mange gode forslag til pædagogiske og personalemæssige tiltag – og ligeså vigtigt: Du har en skøn og veltimet humor,” sagde Dorthe Jensen Lundqvist og fortsatte.

”Med dig som leder har der været fokus på et godt studiemiljø og god undervisning for kursisterne og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, som du har involveret i alle væsentlige beslutninger, der vedrører Køgeafdelingen. Og det er i særlig grad din fortjeneste, at VUC Roskilde i Køge fik en grøn arbejdsmiljøsmiley for et par måneder siden.”

Jobskiftet har været en vanskelig beslutning for Jimmy Zander Hagen, der udtaler, at han på VUC Roskilde befinder sig i et fantastisk lederteam og i øvrigt har mange spændende opgaver i det daglige arbejde, ikke mindst med dygtige og engagerede medarbejdere i Køge. Som afdelingsleder er der dog mange daglige gøremål og opgaver, som gør at man kan virke lidt som en blæksprutte. Det har derfor været en gulerod for Jimmy Zander Hagen, at stillingen på KVUC udelukkende drejer sig om et uddannelsesområde.

”Jeg vil kunne indsnævre mit arbejdsfokus til AVU, med hvad dertil hører. Jeg vil dagligt have lederkolleger omkring mig til spontane sparringer fremfor at være ene blæksprutte til daglig på Gymnasievej. Og samtidig vil jeg ugentligt bytte godt 10 timer i bil ud med 2 1/2 time på cykel,” siger Jimmy Zander Hagen.mart

Publiceret: 11. Januar 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere