Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Forældre på banen hos Køge Bokseklub

Forældredag
Programmet for Forældre-arrangementet ser foreløbigt således ud: * Kaffe/te og kagebord. * Diverse aktiviteter - forhindringsbane, prøve-kampe m.m. * Køge Bokseklub orienterer om hvad forældrene kan bidrage med, hvordan deres børn træner og introduktion til det nye klubmodul, hvor der skal oprettes en "Ressourcebank". * Endelig arbejder klubben på at få fat på et godt "trækplaster", der kan fortælle noget om kost og motion. Dag: 11. februar kl. 14.00-17.00 på Asgård Skole i Køge.

FORÆLDREDAG: Køge Bokseklub deltager i et projekt, "Forældre på banen" i samarbejde med Køge Kommune.

- I den forbindelse afholder vi et forældre-arrangement den lørdag den 11. februar, fra kl. 14.00-17.00 på Asgaard Skole i Køge, fortæller Jørgen Foley fra Køge Bokseklub til Lørdagsavisen.dk.

Hvad er projektet "Forældre på banen"?

- Foreningerne i Køge kommune mangler frivillige til at løse de mange opgaver i foreningen. En undersøgelse foretaget i Køge kommune viser, at det godt kan lade sig gøre at skaffe flere frivillige, og at der er et uudnyttet potentiale, fortæller Jørgen Foley.

Flere foreninger oplever det som en stor udfordring at rekruttere frivillige til foreningen.

En undersøgelse foretaget i Køge Kommune viser, at det godt kan lade sig gøre at skaffe flere frivillige. Et uudnyttet potentiale ligger i forældregruppen, specielt blandt de nydanske forældre, der er underrepræsenteret i foreningerne.

Projektet "Forældrene på banen" sætter derfor fokus på forældreinddragelse i foreningen - ved at sikre en god modtagelse af de nye forældre og ved oprettelse af ressourcebanker.

- Formålet med projektet er at understøtte udviklingen i udvalgte foreninger til bedre at kunne opnå kontakt til såvel nydanske og danske medlemmers forældre. Dette skal styrke foreningen til at kunne rekruttere nye typer af frivillige til praktiske såvel som organisatoriske opgaver samt egentlige træneropgaver i foreningen.

Derudover er det målet med projektet, at skabe gensidig forståelse for de værdier og ressourcer der ligger i foreningslivet hos de tosprogede forældre, slutter Jørgen Foley.

Publiceret: 08. Januar 2012 12:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere