Kom til informationsaften og hør mere om 10. klasse.
Kom til informationsaften og hør mere om 10. klasse.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom til infoaften om 10. klasse

10.klasse Campus Køge holder informationsaften onsdag 11.januar 2017 kl.19.00. Her kan du høre meget mere om de muligheder, 10. klasse kan give

Elever i 9. klasse skal i den kommende tid beslutte deres videre uddannelsesforløb. Det kan være svært at vælge hvilken ungdomsuddannelse, der er den rigtige.

”Jeg kan godt forstå, at de unge har svært ved at vælge for ikke at låse sig fast og føle, at de begrænser deres muligheder. Et år på 10.klasse Campus Køge giver de unge en plan for valg af uddannelse og job,” fortæller skoleleder Ole Boye og fortsætter:

”I 10. klasse bliver alle en del af noget større. Med placeringen på Campus Køge afprøver eleverne forskellige uddannelser i brobygning og i det daglige arbejde.”

På informationsaftenen vil elever og forældre bliver præsenteret for, hvad 10.klasse Campus Køge står for, fagligheden i de obligatoriske fag og brug af computer og digitale læremidler. Nuværende elever vil præsentere 10. klasses linjer og fortælle om deres grunde til at vælge et år i 10. klasse.

Desuden vil der blive orienteret om EUD10, som er en 10. klasse direkte rettet mod en erhvervsuddannelse og at gøre eleverne uddannelsesparate.

”Alle elever er forskellige. På 10.klasse Campus Køge er der højt til loftet, let til smil og engagerede og dygtige lærere, der møder eleverne i øjenhøjde,” tilføjer Ole Boye og fortsætter:

”Hvis eleverne skal blive både fagligt dygtigere og robuste til at foretage valg, skal vi sammen skabe et fællesskab, som alle har lyst til at være en del af. Den faglige udvikling styrker den enkelte elevs selvværd, giver mod til at vælge og blive en del af fællesskabet.”

Eleverne i Køge og Stevns kommuners 9. klasser har modtaget 10.klasse Campus Køges postkort. På www.10kck.dk kan der læses mere om undervisning, linjer og EUD10-klassen.

Informationsaftenen onsdag 11.01.17 foregår på Lyngvej 19. Alle elever og forældre er velkomne.

Publiceret: 07. Januar 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere