Daniel Stückler og sportsdirektør Per Rud i forbindelse med underskrivelsen af kontrakten. Foto: Brian Romme
Daniel Stückler og sportsdirektør Per Rud i forbindelse med underskrivelsen af kontrakten. Foto: Brian Romme
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny angriber klar for HB Køge

Angriberen Daniel Stückler er ny mand i HB Køge-trøjen

19-årige Daniel Stückler er klar til at score mål for HB Køge i forårssæsonen. Angriberen er skiftet fra Brøndby, hvor hans kontrakt netop er udløbet.

Cheftræner Henrik Lehm er tilfreds med tilgangen af Daniel Stückler, som han kender fra deres fælles fortid i Brøndby.

"Daniel er en god dreng, der gerne vil træne for hele tiden at udvikle sig, og som samtidig vil passe godt ind i HB Køges omklædningsrum. Han er en spiller, der tager mange dybdeløb, og som er god til at være på plads i boksen og stå det rette sted. Daniel har målnæse og skal efter lidt tilvænning til 1. Division nok komme til at lave mål, lyder det fra Henrik Lehm til hbkøge.dk.

Også sportsdirektør Per Rud glæder sig over aftalen.

"Med hjælp fra fem af vore trofaste partnere i NETVÆRKET – Svend Aage Dreist Hansen, Michael Larsen, Michael Jensen, Bo Eriksen og Kenneth Christiansen - er vi kommet i land med en ny spændende angriber. Vi er selvsagt meget tilfredse med at kunne byde Daniel velkommen. Det har ikke altid været nemt for ham i en storklub som Brøndby, men modgangen har hærdet ham. Der er ingen tvivl om, at Daniel ved hvor målet står, og han ved også hvordan man får sparket bolden ind. Vi håber selvfølgelig, at samarbejdet varer ud over de her seks måneder, men det må tiden vise," siger Per Rud til hbkøge.dk.

Daniel Stückler ser frem til sin tid i HB Køge, siger han til hjemmesiden.

"Jeg glæder mig til at komme i gang. Mit mål er Superliga med HB Køge, og med mit kendskab til truppen og staben, så mener jeg godt vi kan drømme om en topplacering. Der er mange dygtige unge spillere, og jeg har selv spillet sammen med Mads Juel Andersen, Andreas Hansen og Kristian Andersen, og så havde jeg Henrik Lehm som træner på U19 og som A+ træner omkring Superligatruppen i Brøndby."

Daniel Stückler har spillet 42 ungdomslandskampe for Danmark og har score 16 mål. Han nåede 14 kampe for Brøndby og scorede tre mål.

Publiceret: 08. Januar 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere