Ivar Haugaard-Hansen underskrev kontrakten med Rashid O. Deria og Jan M. Jensen.
Ivar Haugaard-Hansen underskrev kontrakten med Rashid O. Deria og Jan M. Jensen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny forpagter af caféen i Solrød Idrætscenter

Mandag 20. december underskrev de nye forpagtere af caféen i Solrød Idrætscenter kontrakten med Solrød Kommune. Forpagterne udvider åbningstiderne og vil give en del af overskuddet tilbage til idrætsforeningerne.

Den fortsatte drift af caféen i Solrød Idrætscenter er nu sikret. Mandag 20. december underskrev Solrød Kommune og de nye forpagtere af caféen nemlig en kontrakt på de næste fem års drift.

”Det vakte en del debat, da vi i byrådet besluttede, at caféen ikke længere skulle drives i kommunalt regi, men nu har vi fundet en god løsning med to rutinerede forpagtere, som endda vil holde længere åbent, end vi havde lagt op til, og som selv har foreslået at overskudsdele med idrætsforeningerne. Det kan vi kun være tilfredse med,” siger Ivar Haugaard-Hansen, der er formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget i Solrød Kommune og i går mødtes med de nye forpagtere.

Det bliver det nystiftede selskab ”Sportscafeen og Strandkioskerne i Solrød”, der er ejet af Rashid O. Deria og Jan M. Jensen, som kommer til at drive caféen. Rashid O. Deria har erfaring fra bl.a. 7-Eleven og DSB restauranter og kiosker gennem mange år, og Jan M. Jensen har de seneste tre år haft forpagtningen af Strandkioskerne i Solrød.

Længere åbningstider og overskudsdeling

For at motivere foreningerne, som bruger Solrød Idrætscenter, til at støtte caféen og ikke selv medbringe mad og drikke, har de nye forpagtere selv foreslået, at give fem procent af caféens omsætning til foreningerne. Ved stævner eller andre større planlagte arrangementer, vil forpagterne tilbyde foreningerne 20 procent af den ekstra omsætning.

Forpagterne vil desuden udvide åbningstiderne, så caféen har åbent kl. 8-23 på hverdage og kl. 8-18 i weekender. På helligdage og i skolernes sommerferie er der som udgangspunkt lukket.

Aftalen betyder desuden, at forpagtningen af strandkioskerne og rengøringen af de tilhørende toiletter bliver overdraget til samme selskab som cafeen. Samtidig udvides den eksisterende aftale omkring strandkioskerne med 1 år, så aftalen løber til og med sæsonen 2018.

De nye forpagtere gik i aktion i caféen fra 1. januar 2017.

Publiceret: 08. Januar 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere