Oplev et rigtigt besøgslandbrug tæt ved Frederikssund

 Tip en ven    Udskriv   Del
Af Sofie Synnøve Herschend
FREDERIKSSUNDAt møde gårdens dyr på nært hold er blot én af oplevelserne, du kan få, når der søndag den 20. september, kl. 10-16, er "Åbent Landbrug" på Bybjerggård, Sundbylillevej 42. Det er landbrugets traditionelle åben gård-arrangement, som i år afholdes for 12. gang, og i den anledning er det muligt at tage børnene med ud på et moderne landbrug.

På Sjælland, Lolland og Falster slår 15 gårde stalddørene op og inviterer nysgerrige indenfor til et indblik i det moderne landbrugs daglige arbejde med dyr og planter. På www.aabentlandbrug.dk kan du allerede nu planlægge, hvor søndagsturen skal gå hen. Besøgende kan frit vælge mellem at studere malkekøer, malkerobotter, kalve, kødkvæg - og de pels-interesserede kan besøge en mink-farm.

Dette gratis arrangement indbyder til en rigtig hyggedag for hele familien - mødet med madvarer, før de kommer i supermarkedet eller køleskabet, er blot nogle af de ting, som børnene kan glæde sig til. Der er lagt op til en spændende og lærerig dag for både ældre og yngre. På alle gårde bliver der sjove aktiviteter for børn: For eksempel rundtur på gården, gårdquiz med præmier, halmlegeplads, smagsprøver af gårdens produkter samt køretur med traktor og vogn.

Alle gårde og deres produktioner er udførligt beskrevet på www.aabentlandbrug.dk , ligesom der findes kørselsvejledninger og andre praktiske oplysninger. Hvis man ikke har adgang til Internettet, er der hjælp at hente på telefon 46 74 06 21.

Publiceret: 17. September 2009 10:00
Del på Facebook
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lørdagsavisen