Morten Avnskjold og Morten Nielsen i aktion i 4-1 kampen mod Næstved. (Foto: JCJ).
Morten Avnskjold og Morten Nielsen i aktion i 4-1 kampen mod Næstved. (Foto: JCJ).
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rishøj klart bedre end Næstved

FODBOLD: Rishøj Boldklubs 2. Divisionshold har fortsat status som ubesejret i vinterens træningskampe.

Lørdag middag føjede Rishøj endnu en sejr til statistikken, da Næstveds 1. Divisionshold blev sendt hjem med et nederlag på 4-1.

- Det var en flot sejr, men jeg må nok sige at det var på en lidt billig baggrund. Næstved stillede ikke i stærkeste opstilling, men det skal ikke tage pyntet fra vores indsats. Vi spiller nu engang mod dem vi spiller mod, siger Rishøjs træner Jimmi Brinksby.

Sejren kom hjem efter en overbevisende første halveg, hvor alle målene blev scoret. Næstved bragte sig foran - men så tog Rishøj - og den nye angriber Lars Brøgger der er kommet fra HIK - fat, og med fire scoringer blev han dagens helt.

- Lars Brøgger spillede en rigtig god kamp, og det var dermed noget af en hjemmebane debut han fik. I anden halvleg var ikke nær så sprudlende som første. Vi kørte sejren hjem på cruise control. Men det havde ikke været ufortjent om vi havde vundet 8-1. Vi skabte rigtigt mange chancer - g tillod os desuden mod slutningen af kampen at misbruge et straffespark ved René Maahr, som ellers havde leveret en fin indsats, siger Jimmi Brinksby.

Rishøjs næste træningskamp er lørdag den 25. februar kl. 11.00 på udebane mod LFA i Nykøbing Falster. De to hold mødtes også for to uger siden i Køge hvor Rishøj vandt med 1-0.

Publiceret: 18. Februar 2012 15:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere