8., 9. og 13. januar åbner nye hold med bebyrytmik på bibliotekerne i Køge.
8., 9. og 13. januar åbner nye hold med bebyrytmik på bibliotekerne i Køge.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rytmik for babyer

Køge Musikskole og bibliotekerne er klar med nye hold med babyrytmik

Babyrytmik er musik og bevægelse på barnets betingelser. Det er godt for barnets musikalske og motoriske udvikling, og det er en sjov oplevelse som barn og forældre er sammen om.

Køge Musikskoles underviser Gitte Bjørnson er klar til nye hold. Undervisningen foregår på henholdsvis Borup Bibliotek, Herfølge Bibliotek og på Køge Musikskole og går over 7 gange á 45 min. varighed. Efterfølgende er der god tid til hyggeligt samvær for børn og forældre.

"Vi synger, danser, gynger og bevæger os til musikken. Leger med tørklæder, rasleæg og bolde. De voksne får mulighed for at genopfriske de kendte børnesange og lære nye sange, rim og sanglege," fortæller børnebibliotekar Nina Lund, der er vært for babybibliotek og –rytmik på Borup Bibliotek.

Holdene er for børn mellem 3 mdr. og 1 år. Prisen for syv gange er 250 kroner. Tilmelding og betaling sker på Køge Musikskoles hjemmeside.

Det er femte år Køge Musikskole og KøgeBibliotekerne sammen udbyder babyrytmik for de mindste og deres forældre. Første gang mandag 9. januar på Herfølge Bibliotek, tirsdag 8. januar på Køge Musikskole og fredag 13. januar på Borup Bibliotek.

Publiceret: 06. Januar 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere