The Reptones.
The Reptones.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

The Reptones på kælderscenen

Der er americana i Hugos Kælder 12. januar

The Reptones optræder på kælderscenen i Hugos Kælder 12. januar klokken 20.

‘Dead Letter Blues' er titlen på det seneste og anmelderroste album fra københavnske The Reptones. Er du P4- eller P5-lytter? Så har du med garanti hørt både ‘Candy Coated Lines' og ‘This Small Town' i din radio i løbet af det forgangne år. Sangene er med The Reptones, og er gået rent ind som nogle af de mest spillede numre på Danmarks Radio.

Musikstilen på ‘Dead Letter Blues' er ‘americana', eller endnu bedre forklaret ‘country-cana', og er en legesyg, opdateret version af den traditionelle amerikanske countrystil. Det nye består i, at alle musikalske regler er sluppet løs på prærien, og der således er lagt op til et kreativt, sonisk giftemål mellem noget nyt, gammelt, blåt og lånt.

I tilgift til den americana-orienterede koncert, får publikum også smagsprøver på de to forrige, originale album fra The Reptones, som til fulde demonstrerer en fandenivoldsk rock ‘n' roll spændvidde, der sender kærlige hilsener til slagkraftige, britiske musiktraditioner.

The Reptones består af sanger og sangskriver Bo Bech Arvin, trommeslager Jesper Rasch, bassist og guitarist Jakob Lund samt den østerbro-boende guitarist Kim Heibon.

Publiceret: 11. Januar 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lørdagsavisen

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere